Së bashku kundër abuzimit të fëmijës

KËRKESË PËR OFERTË

Kërkesë për ofertë Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) fton kompanitë dhe individët e interesuar të paraqesin ofertat e tyre për: Shërbime të integrimit të materialeve,

Me shume

Dita botërore për parandalimin e abuzimit të fëmijës

Në vitin 2000, Fondacioni i Samitit Botëror të Grave (WWSF), një organizatë joqeveritare, shënoi Ditën Botërore për Parandalimin e Abuzimit të Fëmijës më 19 nëntor.

Me shume

Punëtoritë përgatitore rreth organizimit të fushatës ndërgjegjësuese për Ditën Botërore për Parandalimin e Abuzimit të Fëmijëve

Kanë filluar përgatitjet rreth organizimit të fushatës ndërgjegjësuese, për të shënuar 19 nëntorin "Dita botërore për parandalimin e abuzimit të

Me shume

Thirrje publike për ofertim – zhvillimi i audio/video produksioneve

Thirrje publike për ofertim – zhvillimi i audio/video produksioneve Projekti “Së bashku kundër abuzimit të fëmijës” (TACA), cili financohet nga Zyra e Bashkimit

Me shume

Partnerët