Së bashku kundër abuzimit të fëmijës Fros group, web faqe, web dizajn


Intervista në RTK radio

Ardita Kabashi, menaxhere e projektit “Së bashku kundër abuzimit të fëmijës” ishte e ftuar në emisionin për fëmijë i cili transmetohet në RTK radio dhe trajton tema të ndryshme që lidhen me fëmijë dhe të rinj. Gjatë bisedës, u diskutua rreth projektit, të arriturat e tij dhe planet për të ardhmen.

Projekti “Së bashku kundër abuzimit të fëmijës” financohet nga Bashkimi Evropian dhe implementohet nga Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) dhe Qendra për Studime te Avancuara (FIT).

Për më shumë, ju ftojmë ta ndiqni bisedën në vegëzën më poshtë:

https://drive.google.com/file/d/1mKTtbbDj6_MxyxmyCQlLcGn2gMRTEmN1/preview