Së bashku kundër abuzimit të fëmijës Fros group, web faqe, web dizajn


Intervista në emisionin "NE" të RTK

Për të mësuar më shumë rreth projektit “Së bashku kundër abuzimit të fëmijës”, më konkretisht aktivitetet që do të zhvillohen për të shënuar 19 nëntorin "Dita botërore për parandalimin e abuzimit të fëmijëve" si dhe trajnimin e parë provues përmes platformës online, ju ftojmë ta ndiqni emisionin “NE” të RTK-së përmes videos më poshtë:

Emisioni "NE"