KËRKESË PËR OFERTË

Kërkesë për ofertë Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) fton kompanitë dhe individët e interesuar të paraqesin ofertat e tyre për: Shërbime të integrimit të materialeve,

Me shume

Dita botërore për parandalimin e abuzimit të fëmijës

Në vitin 2000, Fondacioni i Samitit Botëror të Grave (WWSF), një organizatë joqeveritare, shënoi Ditën Botërore për Parandalimin e Abuzimit të Fëmijës më 19 nëntor.

Me shume

Punëtoritë përgatitore rreth organizimit të fushatës ndërgjegjësuese për Ditën Botërore për Parandalimin e Abuzimit të Fëmijëve

Kanë filluar përgatitjet rreth organizimit të fushatës ndërgjegjësuese, për të shënuar 19 nëntorin "Dita botërore për parandalimin e abuzimit të

Me shume

Thirrje publike për ofertim – zhvillimi i audio/video produksioneve

Thirrje publike për ofertim – zhvillimi i audio/video produksioneve Projekti “Së bashku kundër abuzimit të fëmijës” (TACA), cili financohet nga Zyra e Bashkimit

Me shume

Ftesë për aplikim

FTESË PËR APLIKIM Pozita: Konsulent/ekspert i fushës së informatikës dhe teknologjisë për hartimin e programeve të kurseve on-line për

Me shume

Ftesë për aplikim

FTESË PËR APLIKIM Pozita: Konsulentë (2) për hartimin e programeve on-line për mësimdhënës, prindër dhe nxënës në projektin “Së bashku

Me shume

Nënshkrimi i marrëveshjeve të mirëkuptimit nga Kryetarët e Komunave dhe Drejtorët e Drejtorive Arsimore në komunat përfituese

Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) në partneritet me Qendra per Studime te Avancuara FIT, kanë filluar zbatimin e projektit “Së bashku kundër abuzimit të fëmijës”

Me shume

REZULTATET E PROJEKTIT, “PROMOVIMI DHE MBROJTJA E TË DREJTAVE TË FËMIJËS”

Rezultatet e projektit, “Promovimi dhe Mbrojtja e të Drejtave të Fëmijës”, projekt i financuar nga BE-ja dhe i implementuar nga Qendra për Arsim e Kosovës –KEC në

Me shume

Filmat e animuar si pjesë e projektit “Promovimi dhe Mbrojtja e të Drejtave të Fëmijës”

Filmat e animuar të realizuar nga organizata Qeshu-Smile në bashkëpunim me nxënësit e Shkollave përfituese të projektit: Sh.F.M.U. “Afrim Gashi”, Sh.F.M.U.

Me shume

Ndahen çmimet vjetore për tregimet më të mira në media, në fushën e mbrojtjes dhe të drejtave të fëmijëve

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF, në bashkëpunim me Qendrën për Arsim e Kosovës – KEC dhe forumZFD - Kosovo Program përmes projekteve

Me shume

Vizitat studimore të projektit në Shqipëri dhe Maqedoni

Në kuadër të Projektit të financuar nga Bashkimi Evropian “ Promovimi dhe Mbrojtja e të Drejtave të Fëmijës - PPCR” dhe implementuar nga Qendra për Arsim e Kosovës

Me shume

Storiet e shpërblyera me çmimet vjetore për gazetari në fushën e mbrojtjes së të drejtave të fëmijëve në Kosovë

KLAN KOSOVA AGAN HAJDARHOXHA: TV story: AUTISM CENTERS IN KOSOVO FACE MANY

Me shume

Komunikatë për media

KOMUNIKATË PËR MEDIA 19 dhjetor 2017, Prishtinë Ndahen çmimet vjetore për gazetari në fushën e mbrojtjes së të drejtave të fëmijëve në Kosovë Koalicioni i

Me shume

Prezantimet - Materialet nga Simpoziumi Ndërkombëtar, Dhuna në Shkolla në Kontekst

Me shume

KEC dhe ForumZFD shpërblen 10 OJQ lokale të cilat punojnë në fushën e: të drejtave dhe mbrojtjes së fëmijës, ndërmjetësimit dhe zgjidhjes paqësore të konflikteve

KEC dhe ForumZFD shpërblen 10 OJQ lokale të cilat punojnë në fushën e: të drejtave dhe mbrojtjes së fëmijës, ndërmjetësimit dhe zgjidhjes paqësore të

Me shume

KOMUNIKATË

Qendra për Arsim e Kosovës dhe Forum ZFD, në kuadër të projektit “Promovimi dhe Mbrojtja e të Drejtave të Fëmijës në Kosovë”, të financuar nga BE dhe të menaxhuar

Me shume

Me 23 maj 2017, u mbajt takimi i parë i Komitetit Drejtues ku u prezantuan objektivat dhe aktivitetet e projektit.

Me 23 maj 2017, u mbajt takimi i parë i Komitetit Drejtues ku u prezantuan objektivat dhe aktivitetet e projektit.

Me shume