Me 23 maj 2017, u mbajt takimi i parë i Komitetit Drejtues ku u prezantuan objektivat dhe aktivitetet e projektit.


Me 23 maj 2017, u mbajt takimi i parë i Komitetit Drejtues ku u prezantuan objektivat dhe aktivitetet e projektit.

Me 23 maj 2017, u mbajt takimi i parë i Komitetit Drejtues ku u prezantuan objektivat dhe aktivitetet e projektit.